Introducció a Nicaragua (i III): Cuina tradicional

Què menjarem?

Iniciem una nova secció que donarà molt de què parlar o més ben dit, “molt de menjar”; ja que estar un mes a Nicaragua implicarà preparar, conèixer i tastar nous productes i nous plats que mai haurem vist a casa nostra.

Nicaragua, com la resta de països de Centre-Americà, és un país amb moltíssima tradició pel blat de moro. Aquest aliment és la base de la dieta Nica i es consumeix de moltes maneres diferents: rostit, “nesquizado”, cuit, desgranat, mòlt, en massa, torrat, en refresc.

No obstant, avui parlarem del plat més típic de Nicaragua, aquell que suposa l’esmorzar, el dinar i el sopar de molts Nicas i segurament el de tots nosaltres quan estiguem amb ells.

Sense més preàmbuls us presento al famosíssim GALLO PINTO.



 Renteu-vos les mans, poseu-vos el davantal i a cuinar!

Començarem amb:

. Arròs
. Frijoles
. Chili picant
. ....

... buffffff, sóc en Carlos, però no l’Arguiñano...

Sabeu què? Us penjo un vídeo on expliquen perfectament quina és la recepta i com s’elabora el GALLO PINTO.

Que aprofiti!!!


1 comentaris:

Anna ha dit...

A la tornada podreu protagonitzar un programa del KARAKIA :)

Publica un comentari a l'entrada

Deixa aquí el teu comentari!